Què és el Carnet Jove

El Carnet Jove és un programa de joventut europeu que t'ofereix avantatges i descomptes en una gran varietat d'establiments i entitats d'Andorra. Avantatges per a tots els gustos i que abasten tot tipus d'àmbits.

Però això no s’acaba aquí. Amb el Carnet Jove pots gaudir de més de 80.000 descomptes arreu d’Europa. Viatja amb el teu Carnet Jove a 40 països europeus tot aprofitant els avantatges del Carnet Jove.

Ja són més de 8.500 joves a Andorra els que gaudeixen dels avantatges del Carnet Jove.

Vols saber com i on pots utilitzar el Carnet Jove? Només cal que facis una cerca a la base de dades dels avantatges i veuràs tot el que pots arribar a fer amb el carnet. També pots accedir a la base de dades del web del Carnet Jove Europeu i tindràs una visió completa de tots els descomptes arreu d’Europa.

L’Associació Carnet Jove Andorra és l’entitat que tutela i gestiona el programa Carnet Jove a Andorra. Els membres de l’associació són els set Comuns del Principat d’Andorra.

LA INFORMACIÓ DEL CARNET JOVE QUE MÉS T’INTERESSA

  • El Carnet Jove és un carnet personal i intransferible, vàlid per als joves de 12 a 30 anys (ambdós edats incloses).

  • El Carnet Jove té una vigència d’un any i el pots renovar sempre que tinguis l’edat establerta.

  • El Carnet Jove és vàlid a Andorra i a 40 països europeus, i tots ells utilitzen el nou logotip Carnet Jove Europa (EYCA) per identificar el programa.

  • Per posar-t’ho més fàcil, els establiments i les entitats que t’ofereixen descomptes amb el Carnet Jove estan assenyalats amb un adhesiu.

     

EL NOU LOGOTIP I EL NOU CARNET JOVE

El Carnet Jove ha canviat el seu logotip i la seva imatge. El nou logotip del Carnet Jove (EYCA) és la continuïtat de la identitat de l’antic logotip EURO<26.

El motiu principal que explica aquest canvi ha estat l’augment del límit d’edat del Carnet Jove fins als 30 anys.

Has de tenir en compte que els dos logotips, EYCA i EURO<26, conviuran durant un cert temps. Durant aquest període de transició és important que ens comuniquis qualsevol incidència que et pugui succeir en la utilització del teu carnet.

Ens pots trobar a l’oficina de l’Associació Carnet Jove Andorra o ens pots contactar per correu electrònic a través de l’adreça contacte@carnetjove.ad o al telèfon (+376) 86 49 76.

IMPRESCINDIBLES!

XARXES SOCIALS

MAPA