Política de privadesa

Protecció de dades personals

De conformitat amb la Llei 15/2003 del 18 de desembre, qualificada de protecció de dades personals, totes les dades que puguin ser facilitades per part dels usuaris es tractaran amb absoluta confidencialitat. Tant el responsable del tractament com els qui intervinguin en qualsevol fase del tractament, a l’empara de l’autorització conferida per l’usuari, es comprometen expressament a adoptar els nivells de protecció i les mesures necessàries de tipus tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat de les dades de caràcter personal i n’evitin l’alteració, el mal ús, la pèrdua, el tractament o l’accés no autoritzat.

Quan es demani que s’empleni un formulari en el qual es recullin dades de caràcter personal, s’informarà a l’usuari sobre el destinatari de la informació, la finalitat per a la qual es recullen les dades, la identitat i l’adreça del responsable del fitxer i la facultat de l’usuari d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades. Les dades personals recollides només seran tractades i/o cedides amb la finalitat expressada i sempre amb el consentiment de l’usuari.

En tot cas, l’usuari podrà exercir els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació, mitjançant correu electrònic a contacte@carnetjove.ad.

Dades estadístiques

Únicament amb la finalitat d’oferir-vos un millor servei a través d’aquesta pàgina i amb l’objectiu de facilitar-ne l’ús, es poden recollir les dades següents: el nombre de pàgines visitades, el nombre de visites, i l’activitat i la freqüència d’utilització dels usuaris. Aquestes dades es podran utilitzar amb la finalitat exclusiva d’obtenir informació estadística anònima sobre l’ús del lloc web o per controlar-ne el funcionament tècnic, i es cancel·len immediatament després de la seva elaboració.

Enllaços

Aquesta política de privadesa és aplicable únicament i exclusivament a les dades recollides en aquest lloc web, i no a les dades recollides en altres llocs web que eventualment es poden consultar a través dels enllaços, ni als enllaços d’altres llocs web amb www.carnetjove.ad.

En cap cas s’utilitzen galetes (cookies) per a l’adquisició de dades personals identificatives de l’usuari
ni s’enregistren les seves adreces IP.

IMPRESCINDIBLES!

XARXES SOCIALS

MAPA