FAQ’s

Hem contestat alguns dels dubtes que habitualment ens plantegeu sobre el Carnet Jove.

EL CARNET

Qui pot obtenir el Carnet Jove?

El Carnet Jove el poden obtenir tots els joves que tinguin entre 12 i 30 anys. Un cop compleixis els 31 anys ja no podràs utilitzar més el Carnet Jove.

Quan caduca el Carnet Jove?

El Carnet Jove té una validesa de d’un any. Passat aquest any tens l’opció de renovar-lo i gaudir- un any més. Recorda que la franja d’edat per demanar el Carnet Jove va dels 12 als 30 anys (ambdós edats incloses).

On puc obtenir el Carnet Jove?

El Carnet Jove Clàssic el pots obtenir a l’oficina de l’Associació Carnet Jove Andorra o al punt d’informació juvenil de la parròquia on vius.

El Carnet Jove 16PUNT30 (Carnet Jove + la targeta de dèbit 16PUNT30) el pots obtenir a les oficines de Crèdit Andorrà.

Per a més informació, consulta l’apartat El Carnet.

Puc demanar el Carnet Jove en línia?

Sí. Pots sol·licitar el Carnet Jove Clàssic en línia en aquest mateix web, omplint el formulari que trobaràs a l’apartat El Carnet / Sol·licita’l en línia.

Només cal que omplis el formulari amb les teves dades i adjuntis una fotografia de mida carnet. Una vegada hagis enviat les teves dades i la teva fotografia, has de recollir-lo a l’oficina de l’Associació Carnet Jove Andorra.

Puc demanar el Carnet Jove en línia si sóc menor d’edat?

Sí, sempre que tinguis el permís dels teus pares o del teu tutor. Al formulari hauràs d’indicar que has rebut el seu consentiment.

Puc demanar el Carnet Jove per telèfon?

No. Només el pots sol·licitar a l’oficina de l’Associació Carnet Jove Andorra, al punt d’informació juvenil de la teva parròquia, a les oficines de Crèdit Andorrà (modalitat financera) o en línia.

Què necessito per demanar el Carnet Jove?

Si tens entre 12 i 30 anys hauràs de presentar un document d’identitat (DNI o passaport) per mostrar que tens l’edat correcta per sol·licitar-lo.

Quan demanis el Carnet Jove hauràs de presentar:

  • el DNI o el passaport
  • una fotografia mida carnet

Quin és l’import del Carnet Jove?

El Carnet Jove té un preu de 4 € i podràs utilitzar-lo durant un any. Passat l’ any, l’hauràs de tornar a demanar i pagar els 4 €.

El Carnet Jove és un document d’identitat i de prova de la meva edat?

No. El Carnet Jove a Andorra no és un document que puguis utilitzar com a document d’identitat ni de prova de la teva edat.

El Canet Jove és un carnet que et dóna dret a ser usuari dels serveis, avantatges i descomptes que t’ofereix el programa Carnet Jove a Andorra i a la resta de països europeus.

Quan vulguis gaudir d’un avantatge en els establiments o entitats que t’ofereixen descomptes, hauràs de presentar el passaport o el DNI per mostrar que ets la persona titular del Carnet Jove.

En cas de constatar la utilització fraudulenta del Carnet Jove, els establiments podran retenir el carnet i comunicar-ho immediatament a la nostra oficina:

Associació Carnet Jove Andorra. Centre Cultural La Llacuna, 2n pis, AD500 Andorra la Vella. Tel. (+376) 86 49 76. A/e: contacte@carnetjove.ad.

El meu Carnet Jove està caducat. Què haig de fer?

Si el teu carnet està caducat, l’has de sol·licitar una altra vegada a l’oficina de l’Associació Carnet Jove Andorra, al punt d’informació juvenil de la parròquia on vius o a la teva oficina del Crèdit Andorrà (modalitat Carnet Jove 16PUNT30). També els pots demanar en línia.

Si el carnet està caducat, les entitats i els establiments que t’ofereixen avantatges el poden refusar i no aplicar-te el descompte.

He perdut el Carnet Jove. Què haig de fer?

Si has perdut el Carnet Jove o te l’han robat, t’has de dirigir a l’oficina de l’Associació Carnet Jove Andorra, te’n faran una còpia si el teu carnet encara és vàlid i pagar l’import de 6 €. En el cas que t’hagin robat, la còpia del carnet és gratuïta, sempre i quan presentis una denúncia de la Policia.

En el cas que ja estigui caducat, hauràs de renovar-lo i, per tant, pagar l’import de 6 €. També ens pots contactar enviant un correu electrònic a través de l’adreça contacte@carnetjove.ad o trucant-nos al telèfon (+376) 86 49 76.

Donat el cas que hagis perdut o t’hagin robat el Carnet Jove 16PUNT30, has de contactar amb la teva oficina de Crèdit Andorrà i comunicar-ho immediatament. Tens un telèfon d’emergència que funciona 24 hores per donar de baixa la targeta, (+376) 88 87 00.

Què faig si el meu carnet s’ha fet malbé?

Si el teu Carnet Jove s’ha malmès i consideres que no pot ser vàlid, apropa’t a l’oficina de l‘Associació Carnet Jove Andorra i te’n faran un duplicat. Si el carnet no està caducat, te’n faran un duplicat sense haver d’abonar l’import de 4 €.

També ens pots contactar enviant-nos un correu electrònic a través de l’adreça contacte@carnetjove.ad o bé trucant-nos al telèfon (+376) 86 49 76.

ELS AVANTATGES

Quins avantatges i descomptes puc obtenir amb el Carnet Jove?

El Carnet Jove t’ofereix una gran varietat d’avantatges i descomptes en diferents àmbits com l’esport, la cultura, l’oci, l’allotjament, el transport i els viatges, entre d’altres.

Tens dret a gaudir de tots els avantatges i descomptes que t’oferim a Andorra i als 40 països que formen part del Carnet Jove.

Per conèixer els avantatges d’Andorra has de consultar aquest web, on trobaràs tota la informació dels avantatges a la nostra base de dades dels Avantatges permanents.

Per conèixer els avantatges dels 40 països que formen part del Carnet Jove, has de consultar aquest web, on trobaràs tota la informació dels avantatges i la base de dades dels Avantatges a Europa.

Per buscar els avantatges a la base de dades pots utilitzar les diferents categories i les opcions de població segons la seva localització.

Els meus amics i la meva família poden gaudir dels avantatges i dels descomptes?

Malauradament no. El Carnet Jove és d’ús personal i intransferible. Els serveis i els avantatges que t’ofereix el Carnet Jove només els pot gaudir la persona titular del carnet.

El Carnet Jove només em serveix a Andorra?

El Carnet Jove és vàlid a 40 països europeus, i tots ells utilitzen el logotip Carnet Jove. Gràcies a aquest logotip et serà més fàcil reconèixer els establiments i les entitats que t’ofereixen avantatges. Hi ha més de 80.000 avantatges arreu d’Europa.

Per a més informació pots consultar els apartats d’aquest web Avantatges permanents i Avantatges a Europa.

Com puc saber si un establiment o servei m’ofereix descomptes amb el Carnet Jove?

Una de les maneres per saber si un establiment té descomptes amb el Carnet Jove és fixant-te si té l’adhesiu Carnet Jove en algun lloc visible, com ara a l’entrada de l’establiment.

A més a més, sempre pots consultar tots els descomptes i els avantatges d’Andorra i d’Europa al cercador d’avantatges del nostre web.

Pensava que en un lloc em feien descompte, però no ha estat així. Com és això?

Si és un descompte que surt publicat al nostre web www.carnetjove.ad o l’has trobat a la base de dades en línia, t’has de posar en contacte amb nosaltres i esbrinarem què ha pogut passar.

Recorda que els llocs amb descompte Carnet Jove els podràs reconèixer per l’adhesiu que l’identifica com a establiment o entitat col·laboradora.

Si aquest descompte no apareix al nostre web o a la base de dades en línia i tampoc presenta l’adhesiu de col·laborador vol dir que aquest establiment o entitat no ofereix descomptes amb el Carnet Jove.

Per a qualsevol incidència has de contactar amb la nostra oficina i comunicar-la. Ens pots contactar enviant un correu electrònic a través de l’adreça contacte@carnetjove.ad o bé trucant-nos al telèfon (+376) 86 49 76.

Com puc posar-me en contacte amb l’oficina de l’Associació Carnet Jove Andorra?

Pots trucar-nos per telèfon al (+376) 86 49 76, enviar-nos un correu electrònic a través de l’adreça contacte@carnetjove.ad o venir a veure’ns al Centre Cultural La Llacuna, 2n pis, a Andorra la Vella.

Com puc aconseguir el Pack Carnet Jove de vals de descompte?

Si ets titular del Carnet Jove Clàssic t’has de dirigir a l’oficina del Carnet Jove Andorra (Centre Cultural La Llacuna, 2n pis, Andorra la Vella) o al punt d’informació juvenil de la teva parròquia. Si ets titular del Carnet Jove 16PUNT30 hauràs de dirigir-te a les oficines de Crèdit Andorrà.

Si encara no tens el Carnet Jove, l’has de sol·licitar i així podràs gaudir del Pack Carnet Jove, ja que és un obsequi que anualment fem als titulars del Carnet Jove a Andorra.

Sóc un establiment o una empresa que voldria oferir un descompte. Què haig de fer?

Al web trobaràs tota la informació sobre com fer-te col·laborador del Carnet Jove. Només cal que accedeixis a l’apartat Col·laboradors.

Pots trucar-nos per telèfon al (+376) 86 49 76, enviar-nos un correu electrònic a través de l’adreça contacte@carnetjove.ad o venir a veure’ns al Centre Cultural La Llacuna, 2n pis, a Andorra la Vella.

ESTAR AL DIA

Com puc estar al dia de les novetats, els avantatges i els serveis del Carnet Jove?

Per estar al dia has de consultar els nostres mitjans de comunicació, on publiquem tota la informació sobre el programa Carnet Jove, els avantatges i els descomptes i qualsevol altra novetat o notícia interessant per no perdre’t res:

També ens pots contactar, si tens qualsevol pregunta o dubte, per correu electrònic a través de l’adreça contacte@carnetjove.ad o bé trucar-nos al telèfon (+376) 86 49 76.

Puc rebre informació del Carnet Jove si sóc menor d’edat?

Per rebre el butlletí electrònic mensual del Carnet Jove és necessari que el teu pare, la teva mare o el teu tutor ens autoritzi a utilitzar les teves dades personals per enviar-te informació del Carnet Jove.

Si vols fer-te fan de la pàgina del Facebook del Carnet Jove o seguir el Twitter del Carnet Jove, et recomanem que ho consultis amb els teus pares o el teu tutor.

Per a més informació ens pots contactar per correu electrònic a través de l’adreça contacte@carnetjove.ad o ens pots trucar per telèfon al (+376) 86 49 76.

Per a més informació per navegar a Internet amb seguretat, pots consultar el web de l’Agència Andorrana de Protecció de Dades .

Com puc rebre el butlletí electrònic mensual del Carnet Jove?

Per rebre el butlletí electrònic mensual del Carnet Jove, primer de tot ens has de donar el teu consentiment quan sol·licites el carnet per així poder utilitzar el teu correu electrònic. A principis de mes el rebràs al teu correu electrònic.

Una altra opció és inscriure’t des del web. Primer de tot rebràs un correu electrònic per verificar que el correu que has facilitat és correcte i hauràs de confirmar que vols rebre el butlletí. Revisa també la safata de correu brossa per si s’ha catalogat com a tal.

Si tens qualsevol dubte o no saps per què no reps el butlletí, ens pots contactar per correu electrònic a través de l’adreça contacte@carnetjove.ad o ens pots trucar per telèfon al (+376) 86 49 76.

He canviat alguna de les meves dades personals. Com ho puc comunicar?

Si has canviat de domicili, de número de telèfon, de correu electrònic o qualsevol altra dada que creguis important de comunicar, només cal que ens contactis i ho actualitzarem immediatament.

Ho pots fer de tres formes diferents: per correu electrònic a través de l’adreça contacte@carnetjove.ad, per telèfon al (+376) 86 49 76 o dirigint-te directament a l’oficina de l’Associació Carnet Jove Andorra.

Si no trobes la teva pregunta contestada, no dubtis a contactar-nos i farem el possible per ajudar-te.

Tingues en compte que la nostra oficina és oberta de dilluns a divendres, de 10 h a 14.30 h i de 15 h a 18.00 h.

Associació Carnet Jove Andorra

Centre cultural La Llacuna

2n pis AD500 Andorra la Vella

Tel.: + 376 864 976

Fax: +376 864 978

A/e: contacte@carnetjove.ad

www.carnetjove.ad

IMPRESCINDIBLES!

XARXES SOCIALS

MAPA