Col·labora amb el Carnet Jove

El Carnet Jove és el programa de joventut europeu amb avantatges i descomptes més rellevant i conegut a Andorra i a Europa. Els avantatges i els descomptes que s’ofereixen són gràcies a les empreses i a les entitats col·laboradores que proposen grans acords als joves que posseeixen un Carnet Jove.

El Carnet Jove uneix als joves i els posa en contacte amb diferents àmbits com la cultura, l’esport, la formació, la mobilitat i el lleure a Andorra i a Europa, a través de l’oferiment de descomptes i d’avantatges en productes i serveis. El Carnet Jove posa a la disposició dels joves i de les empreses col·laboradores diferents mitjans de comunicació, incloent els llocs web com www.carnetjove.ad i www.carnetjoveviatges.com, un butlletí electrònic mensual, el Pack Carnet Jove de descomptes, les xarxes socials, entre d’altres, per tal que els joves estiguin al dia i puguin gaudir de totes les propostes que es posen al seu abast.

FETS

El Carnet Jove apareix l’any 1990 a Andorra i l’Associació Carnet Jove Andorra es funda l’any 2006, sempre amb el suport dels set Comuns del Principat d’Andorra.

Des de l’any 2008 el programa Carnet Jove a Andorra ofereix avantatges i descomptes als joves d’Andorra d’edats compreses entre els 12 i els 30 anys, a través de dues modalitats de Carnet Jove: el Carnet Jove Clàssic i el Carnet Jove 16PUNT30. Un total de 8.300 joves es beneficien del programa Carnet Jove a Andorra, sent l’organització juvenil més gran del país. En total, uns 4 milions de joves gaudeixen dels avantatges del Carnet Jove a Europa.

Les empreses i les entitats tenen dues opcions al seu abast quan volen col·laborar amb el Carnet Jove: esdevenint patrocinador i/o oferint avantatges i descomptes als joves.

OFERIR UN DESCOMPTE ALS JOVES DEL CARNET JOVE

Promou la teva marca entre els joves

Els avantatges del Carnet Jove -que són els descomptes que les empreses ofereixen dels seus productes i serveis- es promouen a través de diferents mitjans com el lloc web del Carnet Jove, el lloc web del Carnet Jove Europeu, les guies de descomptes on-line, butlletins electrònics, xarxes socials, entre d’altres.

Construeix la teva imatge de marca

Col·laborar amb el Carnet Jove proporciona aspectes positius a les empreses i als seus serveis. Les empreses i les entitats mostren que es prenen seriosament els joves i el seu desenvolupament personal. A més, les empreses i les entitats col·laboradores queden associades a altres organitzacions que donen suport al Carnet Jove a nivell nacional i europeu, com els governs locals i nacionals, el Consell d’Europa, la Comissió Europea i altres empreses de renom.

Col·laborar no té cap cost

Les empreses i les entitats col·laboren amb el Carnet Jove sense cap cost econòmic. Només cal que ofereixen un descompte o un avantatge als titulars del Carnet Jove.

Promoció

Les empreses i les entitats es promouen a Andorra i a Europa, gràcies als mitjans de comunicació que es posen al seu abast. Gràcies a la reciprocitat dels avantatges, tots els joves que posseeixen un Carnet Jove tenen dret a gaudir dels avantatges de totes les empreses col·laboradores a Andorra i arreu d’Europa.

LES CONDICIONS

És essencial que les empreses i les entitats ofereixin avantatges i descomptes en productes i serveis atractius per als joves, a preus competitius i exclusius.

Si ets una empresa o entitat interessada en col·laborar amb el Carnet Jove, pots enviar la teva proposta o la teva idea al correu electrònic contacte@carnetjove.ad.

COM ESDEVENIR UN PATROCINADOR

Si ets una empesa o una entitat interessada en ser patrocinador del Carnet Jove, en pots contactar al correu electrònic contacte@carnetjove.ad.

ELS NOSTRES PATROCINADORS I COL·LABORADORS

Patrocinador
CRÈDIT ANDORRÀ

Col·laboradors
AHOTELS, ALPESPORT, ANDORRATOURS, ANDORSOFT S. A., ANYÒS PARK, ARGO, AUTOCARS NADAL, AUTOCARS NADAL, AUTOESCOLA LÍDERS, AUTOESCOLA OLÍMPICA, AUTOESCOLA PRINCIPAL, AUTOESCOLA UNIÓ, AUTOESCOLA URBI LES VALLS, AUTOMÒBIL CLUB D’ANDORRA, BALEÀRIA, BARROCA PERRUQUERS, BECIER VIATGES, CALÇATS ALBERT, CENTRE ANDORRÀ DE LLENGÜES, CENTRE AUDITIU ANDORRÀ, CENTRE ESPORTIU DEL PAS DE LA CASA, CALDEA, CINECLUB LES VALLS, CINEMES ILLA CARLEMANY, COMPLEMENTA’T, COMÚ D’ANDORRA LA VELLA, COMÚ DE CANILLO, COMÚ DE SANT JULIÀ DE LÒRIA, COMÚ D’ENCAMP, COMÚ D’ESCALDES-ENGORDANY, COMÚ D’ORDINO, CONTROL PILATES ANDORRA, CREU ROJA ANDORRANA, CUBIC, ECO MÓN, ESPAI DE MÚSICA MODERNA, ESTACIÓ ENCLAR CARBURANTS ANDORRANS, EURO ÒPTICA, GIMNÀS FIT, GRUP PASTEUR, GRUP POLLYANNA, GRUP VILANOVA, HOTANSA, HUSA HOTELS RESTAURACIÓ, IKEBANA, INLINGUA IDIOMES
JORMA, LA BAUHAUS, MCDONALD’S , MUSEU DE MICROMINIATURA DE NICOLAI SIADRISTY
MUSEU ICONOGRÀFIC SANT JORDI, MUSEUS I MONUMENTS NACIONALS D’ANDORRA, PERFUMERIES JÚLIA, PESCA ESPORTS, ROCA & RIBES, SKI ART, SKI SERVEIS, TINTORERIA NÚRIA, TOT BIKE, VALLNORD, VIATGES PANTOURS, YETI GRUP.

IMPRESCINDIBLES!

XARXES SOCIALS

MAPA