GUANYADORS

CONCURS CARNET JOVE DE MICRORELATS

Cjexperiences_Ciclo1_2017-evento2-WEBSGRANDE

10

Maig

Publicat el 3 Maig a Actualitat

Ja tenim la deliberació del jurat, ja tenim els guanyadors de la segona edició del Concurs Carnet Jove de microrelats.

Malauradament les categories de 12-15 anys i de 16-18 anys han quedat desertes però el jurat ha decidit atorgar un accèssit més en la categoria de 19-30 anys.

A continuació pots llegir el relat guanyador i els dos finalistes. Enhorabona a tots tres i gràcies a tots per participar.

MICRORELAT GUANYADOR

Autora: Nerea Iglesias

La reserva és a dos quarts de deu. Ella es mira al mirall aliena a la seva bellesa i a l’efecte que em desperten els seus llavis tenyits de vermell. Flaquejo quan veig com intenta adreçar aquell rínxol rebel que li cau sobre la galta dreta i que tots dos sabem que és indomable. Comprova el rellotge. Pren una de les mitges que havia estès sobre el llit i enfunda la cama amb delicadesa, resseguint la seva atractiva pell. Insinua el cap i alça els braços deixant que el vestit rellisqui per la seva silueta, definint-la. Es decideix per uns talons negres escandalosament alts, reconec que no són els meus preferits. Escena final: el seu perfum clàssic deixa a l’ambient un núvol d’aroma en què se submergeix i quasi em sembla que m’arriba la seva fragància de franc.

Clico el disparador de la càmera i ella mira cap a la finestra confosa, buscant quelcom entre els matolls, però no em veu. Una instantània que culmina la col·lecció. Ella és la número dotze. No ho sap encara però…

FINALISTES

Autor: Joan lluís Armengol

L’agafaren i el decapitaren i, sense que el deixessin d’oprimir, tota la creativitat i tots els pensaments prengueren forma. Acabat, li tornaren el cap i, orgullós, veié com havia sortit un petit relat de la seva humil condició de bolígraf.

Autora: Victoria Tico

A Mukono hi havia molts nens sota un arbre gran: reien, somreien, cuidaven dels més petits, s’explicaven històries i quan queien ploraven i es tornaven a aixecar.

A Mukono hi havia una dona gran: de vegades era la mare, de vegades l’àvia i fins i tot d’alguns n’era la besàvia. Era realment gran. I estava realment boja. Explicava la seva història a tothom que la volgués escoltar. I plorava en acabar.

A Mukono hi havia un arbre gran. Molt més que gran. Un arbre més gran que tots els nens junts, un arbre més gran que aquella gran dona. Ningú sabia dir com n’era de vell però sí que era capaç d’explicar la història de Mukono a tothom que la volgués escoltar: en acabar, ningú podia evitar plorar.

Pots llegir tots els microrelats que s’han presentat aquí

INFORMACIÓ

Guanya un dels premis!

COMPARTEIX-LO

DEIXA LA TEVA OPINIÓ

IMPRESCINDIBLES!

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

AGENDA JOVE

SALA D’ESTUDI NOCTURNA

ESPAI JOVENT E-E

ANDORRA LAND ART 2017

BIENNAL INTERNACIONAL

JAMBO STREET MUSIC

4a EDICIÓ

veure més >>

CONCURSOS

CONEIX EL JACIMENT DE LA MARGINEDA

EL JACIMENT + GRAN D'ANDORRA

VÉS AL CINEMA AMB DESCOMPTE

SORTEIG

CURS DE VOLUNTARIAT

GUANYADORA

veure més >>

ELS MÉS LLEGITS

GUANYA UN VIATGE PER EUROPA

26 Juny2017

CJexperiències_ESTIU-2017-web-598x350 (1)

Vols guanyar un viatge per Europa per a dues persones? Si vols ser el guanyador del mes de juliol o del mes d’agost i emportar-te dos bitllets per viatjar per Europa amb Interrail durant 7 dies, continua llegint. …

FES MÉS AMB EL PACK CARNET JOVE

ESTIU 2017

HOLI FESTIVAL

BARCELONA

MUSEU WORLD CHAMPIONS BY 99

NOU DESCOMPTE

COP AL “QUEST BANK”

NOVA SALA ANDORRA QUEST ROOM

XARXES SOCIALS

MAPA