DESCOMPTES

REFUGIS D’ANDORRA

Refugis_gran

ESTIU

2017

Publicat el 14 Juny a Actualitat

Si aquest estiu estàs pensant en conèixer millor els entorns naturals d’Andorra, segurament t’interessarà saber que disposes d’una xarxa de 30 refugis per poder fer sortides de gran recorregut entre pics, llacs, tarteres i molt més.

Què has de saber?

Passaport de refugis
Hi ha un passaport que s’ha de segellar en cada refugi. Aquest passaport permet a l’excursionista completar els GR i obtenir un diploma atorgat pel ministre de Turisme i un obsequi per haver aconseguit completar aquest itinerari. Aquests dos documents es poden obtenir a les oficines de turisme d’Andorra.

Refugis guardats
És el refugi d’alta muntanya o de muntanya mitjana, amb una sèrie de serveis i amb un guarda a la temporada d’estiu que t’aconsellarà de les millors rutes, de les vies d’escalada, així com els horaris o el temps. A Andorra hi ha 4 refugis guardats i en 3 tens descompte amb el Carnet Jove.

Refugi de Juclar (a la Vall d’Inclès, a Canillo). Es troba en el camí de gran recorregut GR País, en el GR transfronterer de la Volta dels llacs, i en el traçat de l’Alta ruta pirinenca. Amb el Carnet Jove tens un 10% en l’allotjament i en la mitja pensió.
Reserves: +376 678 145

Refugi del Comapedrosa (al Parc natural de les Valls del Comapedrosa). El refugi del Comapedrosa es troba en el camí de gran recorregut GR País, en el GR11, i en el GR transfronterer de la Ruta de les 3 nacions. Amb el Carnet Jove tens un 15% en l’allotjament i en la mitja pensió.
Reserves: +376 327 955

Refugi de la Borda de Sorteny (al Parc natural de la Vall de Sorteny, a Ordino). El refugi es troba en el camí de gran recorregut GR País, en el GR transfronterer de les 3 Nacions, i en el traçat de la Alta Ruta Pirinenca. Amb el Carnet Jove tens preus especials com els federats.
Reserves: +376 846 446

Refugis bivac
Es coneixen com a refugis “lliures”, sempre són oberts i sense guardar, i acostumen a estar situats en llocs poc freqüentats.

Hotels o albergs afiliats a la xarxa de refugis – col·laboradors als GR

Hauràs de tenir en compte altres hotels o albergs si vols fer tot el recorregut del GR. Alguns d’ells tenen descompte amb el Carnet Jove.

La Coronallacs
La Coronallacs és un nou itinerari que et permet descobrir els 4 refugis guardats. Té un recorregut total de 90 km i és ideal per fer nit en refugis i portar poc pes a sobre.

Si vols consultar més informació dels refugis i rutes pots consultar la web de Patrimoni Natural.

INFORMACIÓ

Descomptes en els refugis guardats!

ENLLAÇOS

MIRA-L'ENLLAÇ-DEL-GOVERN

COMPARTEIX-LO

DEIXA LA TEVA OPINIÓ

IMPRESCINDIBLES!

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

AGENDA JOVE

SALA D’ESTUDI NOCTURNA

ESPAI JOVENT E-E

ANDORRA LAND ART 2017

BIENNAL INTERNACIONAL

JAMBO STREET MUSIC

4a EDICIÓ

veure més >>

CONCURSOS

GUANYADORS CONCURS JULIOL

CINEMES ILLA CARLEMANY

VÉS AL CINEMA AMB DESCOMPTE

SORTEIG

CONEIX EL JACIMENT DE LA MARGINEDA

EL JACIMENT + GRAN D'ANDORRA

veure més >>

ELS MÉS LLEGITS

ANDBURGERZERO

3 Agost2017

Andburgerzero_banner

A les hamburgueseries Andburgerzero trobaràs una carta molt variada d’hamburgueses 100% vedella andorrana i fetes al forn de carbó. A més, ara amb el Carnet Jove tens un avantatge permanent de: Per la compra d’una hamburguesa et regalaran …

GUANYADORS CONCURS JULIOL

CINEMES ILLA CARLEMANY

VÉS AL CINEMA AMB DESCOMPTE

SORTEIG

CURSOS AMB DESCOMPTE

INSCRIPCIONS OBERTES

GUANYA UN VIATGE PER EUROPA

SORTEIG

XARXES SOCIALS

MAPA